خاصیت بی نظیر پیازچه!/ از درمان دیابت تا سرماخوردگی!
پیازچه گیاهی بهاری و سرشار از آنتیاکسیدان، ویتامین C، ویتامین K، سولفور و تولید کننده کلاژن، آنتی باکتریال
و ضدویروس است که در سلامت قلب، تقویت استخوان،شادابی و جوانی پوست، کنترل قند خون، کاهش ریسک سرطان مفید و مؤثر است.
۱– سلامت قلب
پیازچه سرشار از آنتیاکسیدانهایی است که با رادیکالهای آزاد که میتوانند به بافتهای سلولها آسیب برسانند مبارزه میکند.
پیازچه حاوی ویتامین C است که کلسترول و فشارخون شما را کنترل میکند و در نتیجه از ریسک بیماریهای قلبی میکاهد.
۲– تقویت استخوانها
پیازچه به دلیل داشتن ویتامین C و ویتامین K، برای تقویت استخوانها عالی است. ویتامین C کلاژن تولید میکند
که مسئول قدرت استخوانهاست و ویتامین K هم تراکم استخوانهای شما را حفظ میکند.
۳– شادابی پوست
پوست شما برای جوان و زیبا ماندن به کلاژن نیاز دارد. پیازچه به طور طبیعی کلاژن تولید می کند.
۴- درمان طبیعی سرماخوردگی
پیازچه آنتی باکتریال و ضدویروس است که برای مبارزه با آنفلوانزا، عفونتهای ویروسی و سرماخوردگیها بسیار
عالی است. به طور طبیعی، سیستم تنفسی را وادار میکند تا ترشحات را دفع کند.
۵- سلامت چشمها
پیازچه غنی از کاروتنوئیدهایی چون لوتئین است که برای سلامت چشمها بسیار مفید باشد. همچنین پیازچه حاوی
ویتامین A است، که بینایی را در سطح نرمالی نگه داشته و از چشمها در برابر التهاب و تباهی لکه زرد محافظت
و از ضعف بینایی ضعیف جلوگیری میکند.
۶- کاهش ریسک سرطان
یکی از ترکیبات سولفور موجود در پیازچه، آلیل سولفید است که مستقیماً مسئول کاهش احتمال ابتلا به سرطان
کولون است. فلاوونوئیدهای پیازچه، با توقف آسیبهای رادیکالهای آزاد به سلولها، سرطان را از شما دور میکنند.
۷- کنترل قند خون
یک کار دیگری که ترکیبات سولفور موجود در پیازچه میتوانند انجام بدهند، کاهش قند خون است.
پیازچه به طور طبیعی، انسولین را افزایش میدهد.
۸- کمک به سلامت گوارش
پیازچه دارای مقدار مناسبی فیبر است که به عملکرد بهتر سیستم گوارش کمک میکند.
۹- برطرف کردن عفونتها
پیازچه، از بافتهای بدن در برابر آسیبهای ناشی از میکروبها محافظت کرده.
افزودن پیازچه به وعدهی غذایی، بدون شک فواید بیشماری برای سلامت و زیبایی شما دارد.